UK100

UK100:s underliggande instrument är FTSE 100-indexfutures. Denna FTSE 100 är ett index över de 100 företag som är noterade på Londonbörsen och som har det högsta börsvärdet. I FTSE-indexen viktas aktiekurserna efter marknadskapitalisering, så att de större företagen gör större skillnad för indexet än de mindre företagen. Exempel: GlaxoSmithKline, HSBC, Royal Dutch Shell osv.

Krav på marginalsäkerhet

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren för handelskurser och skapa order på handelsstationen eller genom att klicka här.

Handelstider

Klicka här för att se handelstiderna. Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte heller ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under helgdagar då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

UK100 har en målspridning på 1,5 pips/poäng.

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för UK100 är 4 000.

Minsta pip-kostnad (värde)

UK100 har ett lägsta värde på 0,10 pund per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje prisrörelse på 1,0 på UK100 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att vara lika med 1 Future.

100 FXCM UK100-kontrakt motsvarar för närvarande en FTSE 100-future.

Övrig information

UK100 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, kommer utdelningsjusteringar att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här .