FRA40

FRA40:s underliggande instrument är CAC40-indexterminen. CAC40 är referensindexet för aktiemarknaden på Euronext Paris: Airbus, Alcatel-Lucent, AXA, BNP Paribas, L'Oreal, Orange, Vivendi, Societe Generale, Renault, Michelin, Solvay osv.

Krav på marginalsäkerhet

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren för handelspriser och skapa order på handelsstationen eller genom att klicka här.

Handelstider

Klicka här för att se handelstiderna. Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte heller ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under helgdagar då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

FRA40 har en målspridning på 1 pip/poäng.

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för FRA40 är 5 000.

Minsta pip-kostnad (värde)

FRA40 har ett minimivärde på 0,10 € per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje prisrörelse på 1,0 på FRA40 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att likställa 1 Future

100 FXCM FRA40-kontrakt motsvarar för närvarande en CAC 40-future.

Övrig information

FRA40 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, utdelningsjusteringar kommer att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här.