EUSTX50

EUSTX50:s underliggande instrument är Euro Stoxx 50 Future. Euro Stoxx 50 är ett index av europeiska börsnoterade aktier som utformats av Stoxx Ltd, en indexleverantör som ägs av Deutsche Börse och SIX Group, och som innehåller de största företagen i Europa (t.ex. Allianz, Deutsche Bank, Inditex, Repsol och Unilever)

Krav på marginalsäkerhet

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren för handelspriser och skapa order på handelsstationen eller genom att klicka här.

Handelstider

Klicka här för att se handelstiderna. Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte heller ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under helgdagar då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

EUSTX50 har en målspridning på 1,9 pip/poäng.

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för EUSTX50 är 5 000.

Minsta pip-kostnad (värde)

EUSTX50 har ett minimivärde på 0,10 euro per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje kursrörelse på 1,0 på EUSTX50 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att likställa 1 Future

100 FXCM EUSTX50-kontrakt motsvarar för närvarande en EURO STOXX Index Future.

Övrig information

EUSTX50 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, kommer utdelningsjusteringar att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här.