ESP35

ESP35:s underliggande instrument är IBEX35-indexfuture. IBEX35 är referensindexet för aktiemarknaden för Bolsa de Madrid, Spaniens viktigaste börs. Detta index omfattar 35 företag från ett brett spektrum av branscher: t.ex. Banco Popular, Acciona, Bankia, Bankinter, Santander, Repsol, Gas Natural, Telefonica osv.

Krav på marginalsäkerhet

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren för handelskurser och skapa order på handelsstationen eller genom att klicka [här][1].

Handelstider

[Klicka här][2] för att se handelstiderna. Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte heller ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under [helgdagar][3] då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

ESP35 har en målspridning på 8 pips/poäng

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för ESP35 är 5 000.

Minsta pip-kostnad (värde)

ESP35 har ett minimivärde på 0,10 € per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje prisrörelse på 1,0 på ESP35 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att likställa 1 Future

100 FXCM ESP35-kontrakt motsvarar för närvarande en IBEX 35-future.

Övrig information

ESP35 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, utdelningsjusteringar kommer att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här.

Det finns inget minsta stoppavstånd för ESP35.