CHN50

CHN50:s underliggande instrument är SGX FTSE China A50 Future. China A50 är ett index över de 50 största företagen med A-aktier efter fullt marknadsvärde för de värdepapper som är noterade på börserna i Shanghai och Shenzhen.

Krav på marginalsäkerhet

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren Handelspriser och create order windows på trading station eller genom att klicka här.

Handelstider

Klicka här för att se handelstiderna. Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under helgdagar då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

CHN50 har en målspridning på 11 pips/poäng.

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för CHN50 är 100

Minsta pip-kostnad (värde)

CHN50 har ett minimivärde på 0,1 USD per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje prisrörelse på 1,0 på CHN50 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att vara lika med 1 Future

10 FXCM CHN50-kontrakt motsvarar för närvarande 1 SGX FTSE China A50 Future.

Övrig information

CHN50 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, utdelningsjusteringar kommer att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här.

Det finns inget minsta stoppavstånd för CHN50.