AUS200

AUS200:s underliggande instrument är ASX SPI 200 Future. S&P/ASX 200 mäter resultatet för de 200 största indexberättigade aktierna som är noterade på Australian Stock Exchange efter marknadsvärde justerat för omsättning.

Marginkrav

Marginkrav kan skilja sig åt beroende på kontotyp och kan ses i fönstren Handelspriser och create order windows på trading station eller genom att klicka här.

Handelstider

Klicka här för att se handelstiderna.

Observera dock att öppettiderna kan ändras på grund av sommartid. FXCM:s indexprodukter löper inte heller ut, men FXCM:s index kommer inte att vara öppna för handel under helgdagar då referensmarknaderna är stängda.

Målspridning

AUS200 har en målspridning på 1,6 pips/poäng.

Max kontraktsstorlek

Det maximala antalet kontrakt per klick (handel) för AUS200 är 5 000.

Minsta pip-kostnad (värde)

AUS200 har ett minimivärde på 0,10 AUD per punkt (Ditt värde per punkt kan vara annorlunda om ditt konto är denominerat i en annan valuta. Se fönstret Enkel Hanteringspriser Fönster i Trading Station för detta värde).

Placeringen av pip/poäng visas nedan. Varje prisrörelse på 1,0 på AUS200 är 1 pip/punkt. FXCM:s prissättning visar ytterligare decimaler - idealiskt för scalpers på en snabbt rörlig marknad.

Antal FXCM-kontrakt för att likställa 1 Future

250 FXCM AUS200-kontrakt motsvarar för närvarande en ASX/SPI 200-indexfuture.

Övrig information

AUS200 har en finansieringskostnad (Rollover). För ytterligare information om finansieringskostnader, klicka här. Gäller för de flesta kontantindex, utdelningsjusteringar kommer att tillämpas på kvällen före ex-dividenddatumet för de ingående medlemmarna i det relevanta indexet. Justeringen kommer att visas på ditt utdrag. För ytterligare information om utdelningar klicka här.