Hur kan vi hjälpa till?

Inloggning och lösenord

Om du har glömt antingen inloggningen eller lösenordet för ditt Live-konto kan du gå till MyFXCM. Välj "Forgot Login/Password" (glömt inloggning/lösenord) och följ anvisningarna för att skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att återställa lösenordet. När du har fyllt…

${getInstrumentData.name} / ${getInstrumentData.ticker} /

Börs: ${getInstrumentData.exchange}

${getInstrumentData.bid} ${getInstrumentData.divCcy} ${getInstrumentData.priceChange} (${getInstrumentData.percentChange}%) ${getInstrumentData.priceChange} (${getInstrumentData.percentChange}%)

${getInstrumentData.oneYearLow} 52/wk Range ${getInstrumentData.oneYearHigh}