Hur löser jag felet "Felaktigt användarnamn eller lösenord"?

Om du får felmeddelandet "Felaktigt användarnamn eller lösenord" när du loggar in på ett Live Trading Station-konto kan du kontrollera dina inloggningsuppgifter genom att följa dessa steg:

• Ändra fältet "Connection" till "REAL" för att ansluta till ett livekonto.

• Ta bort användarnamn och lösenord från varje fält.

• Kontrollera dina register för att se till att inloggningen och lösenordet är korrekta och ange sedan användarnamnet och lösenordet manuellt igen.

• Kopiera och klistra inte in för att undvika onödiga tecken.

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha genomfört stegen ovan är den enklaste lösningen att återställa ditt lösenord online.

Du kan återställa ditt lösenord online på [MyFXCM][1] genom att klicka på "Glömt lösenord". Ett tillfälligt lösenord skickas till dig via e-post och kan ändras efter att du loggat in.

Om du inte kan återställa ditt lösenord online rekommenderar vi att du chattar med en live-representant som kan återställa ditt lösenord åt dig. Ett nytt tillfälligt lösenord kommer att skickas till den e-postadress som finns registrerad. Du kan uppdatera ditt tillfälliga lösenord till ett unikt lösenord efter att du har loggat in.

Demokonton upphör automatiskt efter trettio dagar. Demohandel är ett värdefullt verktyg för att forma en handelsstrategi och du är välkommen att registrera dig för så många demokonton som du vill. Om du får felmeddelandet "Felaktigt användarnamn eller lösenord" och din inloggning till demokontot är korrekt, har ditt demokonto sannolikt löpt ut. Om du vill fortsätta med demohandel ska du [registrera dig för ett nytt demokonto][2].