Vad är min inloggning och mitt lösenord?

Om du har glömt antingen inloggningen eller lösenordet för ditt Live-konto kan du gå till MyFXCM. Välj "Forgot Login/Password" (glömt inloggning/lösenord) och följ anvisningarna för att skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att återställa lösenordet. När du har fyllt i formuläret för återställning av lösenordet skickas ett e-postmeddelande till den e-postadress du har registrerat med en säker länksida där du kan skapa ett nytt lösenord.

Om du inte kan återställa ditt lösenord online rekommenderar vi att du chattar med en direktanställd representant som kan återställa ditt lösenord åt dig. Ett nytt tillfälligt lösenord kommer att skickas till den e-postadress som du har registrerat. Du kan uppdatera ditt tillfälliga lösenord till ett unikt lösenord efter att du har loggat in.

Om du har glömt din inloggning eller ditt lösenord för ditt demokonto kan du hänvisa till det e-postmeddelande som vi skickade till dig ursprungligen när du skapade demokontot. Om du inte kan hitta det e-postmeddelandet kan du registrera dig för ett nytt demokonto. Generellt sett behåller FXCM inte information om demokonton i arkivet.

Klicka här för att skapa en ny Trading Station Demo

Klicka här för att skapa en ny MetaTrader 4 Demo