Hur ändrar jag basvalutan för mitt konto?

Om du vill ha ett konto i en annan valuta följer du stegen nedan för att öppna ett nytt konto i den önskade valutan. *Du kan inte ändra valutan på ett befintligt konto, du måste öppna ett nytt konto i den nya önskade valutan. Pengar kan överföras mellan befintliga konton om så önskas.

1. Logga in på MyFXCM

2. I menyn väljer du Kontoinställningar->Add New Account (Lägg till nytt konto)

3. Under "Reason for Additional Account" välj "Additional Base Currency" (ytterligare basvaluta)

4. Under "Välj alternativ" klickar du på cirkeln bredvid det andra alternativet "Skapa ett nytt konto med andra inloggningsuppgifter". Du kommer att kunna välja din nya kontotyp och basvaluta när du väljer detta alternativ.". *Detta alternativ MÅSTE väljas för att du ska kunna öppna ditt nya konto i en annan valuta än ditt nuvarande konto.

5. Klicka på cirkeln bredvid "Ja" eller "Nej" under "Överför medel från ett befintligt konto?" enligt önskemål.

• Om du väljer Nej kan du fortfarande överföra medel vid en senare tidpunkt eller direkt skicka en ny insättning till det nya kontot vid en senare tidpunkt, när kontot har skapats. (Du har högst 6 månader på dig att göra detta, varefter det tomma/slumrande kontot kommer att stängas. Vi kan inte öppna stängda konton på nytt)

• Om du väljer Ja, välj det kontonummer från vilket du överför pengarna, och i nästa fält anger du det belopp (uttryckt i det nuvarande/befintliga kontots valuta) som du vill överföra till det nya kontot.

När FXCM behandlar din begäran kommer vi att konvertera medlen från den ursprungliga valutan till den nya kontovalutan med ett påslag vid den tidpunkten (vid den tidpunkt då medlen överförs - inte vid den tidpunkt då du ursprungligen skickade in begäran om nytt konto), enligt den mest uppdaterade omräkningskursen.

Uppräkningskurser:

0 dollar till 9 999 dollar USD - omräknat med 150 punkter från marknadspriset.

10 000-49 999 USD- omräknat till 100 punkter från marknadspriset.

50 000 till 100 000 USD - konverteras till 50 poäng från marknadspriset.

Belopp > 100 000 USD - konverteras till 10 punkter från marknadspriset.

Klicka på Skicka för att bekräfta att du förstår och godkänner de villkor som anges i villkoren för att lägga till ett nytt konto och skicka din begäran till oss för behandling.

Vänligen ge oss 1-3 arbetsdagar för behandling. Du kommer att få ett e-postmeddelande med dina nya kontouppgifter.