Hur lägger jag till eller ändrar mina personuppgifter som finns på mitt konto hos FXCM?

1. Logga in på www.myfxcm.com

2. I menyn klickar du på My Info->Profile (Min information>Profil)

3. Bläddra ner till den information som du vill uppdatera. (Namn...Säkerhetsfråga...Bankuppgifter...Finansiell status...etc.) och klicka på lämplig Uppdatera-knapp bredvid kategorin.

4. Gör uppdateringarna i de olika fälten efter behov/indikation. Fälten med en röd asterisk * måste fyllas i.

5. Klicka på den blå knappen Skicka in.

6. Om ändringarna skickades in framgångsrikt bör du se "Profile Your Request Has been Received". Tack för att du använder portalen MyFXCM. Din begäran har slutförts." Du kan bläddra nedåt på den här sidan för att dubbelkolla hur dina uppgifter nu visas.