Hur kan jag få mitt kontoutdrag/rapport?

Du kan få ett kontoutdrag/en rapport via 2 metoder:

1. Logga in på www.myfxcm.com med inloggningen för det konto du vill köra rapporten på. I menyn går du till Mina uppgifter>Rapporter. Fyll i varje fält enligt önskemål och klicka sedan på den blå knappen Get Report (hämta rapport).

2. Logga in på Trading Station-plattformen (skrivbord, webb eller mobil). *Även kunder med MT4-konton kan logga in på Trading Station med sitt kontonummer och lösenord! Klicka på knappen "Report" (rapport), ange parametrarna enligt önskemål och klicka på Run report (kör rapport). (Om du använder en TS Mobile-app trycker du på hamburgermenyn uppe till vänster och sedan på Rapporter. Ange parametrarna enligt önskemål och tryck sedan på Kör rapport)