FXCM-appar

Varje app innehåller en egen installationsinstruktion, som också innehåller allmän information om hur appen används. När du har laddat ner en app ska du packa upp den nedladdade filen för att få fram textfilen med installationsinstruktioner ("installation-instructions.txt").

Kuponger fungerar endast för FXCM-utvecklade appar, men inte för de som utvecklats av tredje part. Utvecklaren kan verifieras på respektive produktsida som visas nedan: Kuponger är endast för engångsanvändning. För att lösa in det fulla värdet av en kupongkod måste…

FXCM Apps är platsen där du kan ladda ner plugins och skript för att utöka kraften i dina FXCM-handelsplattformar. Under årens lopp har vårt programmeringsteam skapat några fantastiska handelsappar för att tillgodose våra handlars behov. FXCM Apps store är vår…

Packa upp zip-filen som du fick när du laddade ner appen. Då kommer en textfil som heter "Getting Started.pdf" att framträda Detta dokument innehåller allmän information som förklarar hur du använder appen och justerar dess inställningar.