Med Tiered Margin, hur kan jag kontrollera mina användbara marginalnivåer? Kommer FXCM att meddela mig om jag är nära marginalsäkerhet?

Du kan kontrollera dina användbara marginalnivåer i realtid via vilken version som helst av Trading Station-plattformen, dvs. dator, webb eller mobilappen.

Dessutom finns det en "Margin Watch"-funktion inbyggd i Trading Station-plattformen som skickar ett e-postmeddelande om marginalvarning när ditt kontos eget kapital sjunker under det initiala kravet på underhållsmarginal men fortfarande ligger över likvidationsnivån.