Hur aktiverar jag One Click Trading i Trading Station-plattformen?

Steg 1: Klicka på "Trading Settings" (handelsinställningar) i fältet högst upp på plattformen

Detta kommer att öppna fönstret "Trading Settings" (handelsinställningar):

1. standardläget gör att du kan klicka på priset i "Advanced Handelspriser", vilket leder till att fönstret för marknadsorder visas. Du måste sedan bekräfta orderinformationen innan du skickar in den.

2. läget "Ett-Klick" innebär att du placerar en handel med ett klick på priset i "Advanced Handelspriser".

3. läget "Dubbelklick" placerar en transaktion om priset dubbelklickas i "Advanced Handelspriser".

4. I rullgardinsmenyn "Order Type" kan du välja typ av order (At Market Vs. Market Range)

5. Med alternativet "Stop" kan du ställa in ett förinställt stopp om du aktiverar handel med "Ett-Klick" eller "Dubbelklicka"

6. Med alternativet "Limit" kan du ställa in en förinställd limit om du aktiverar handel med ett eller två klick

När du har konfigurerat dina alternativ trycker du på "OK"

Steg 2: Läs ansvarsfriskrivningen som visas

Steg 3: För att välja en handelsstorlek när du använder One-Click- eller Double-Click-handel:

• I fönstret Avancerade handelspriser kan du välja handelsstorlek från rullgardinsalternativet mellan de två priserna. Tryck på pilen för att aktivera rullgardinsmenyn och välja handelsstorlek. När du väl har valt handelsstorleken förblir den kvar för det paret tills den ändras.

• I fönstret Enkel Hanteringspriser kan du välja handelsstorlek från kolumnen "Amt K". Tryck på pilen för att aktivera rullgardinsalternativet och välj handelsstorlek. När den väljs förblir handelsstorleken för det paret tills den ändras.

FXCM Technical Support Video TutorialTrading Station II: One Click Trading{.cb-video.cboxElement}

Länkar till webbplatser från tredje part tillhandahålls endast för din bekvämlighet och i informationssyfte. FXCM bär inget ansvar för noggrannhet, innehåll eller andra frågor som rör den externa webbplatsen eller för efterföljande länkar, och tar inget ansvar för någon förlust eller skada som uppstår genom användning av detta eller annat innehåll. Sådana webbplatser står inte under vår kontroll och följer kanske inte samma standarder för sekretess, säkerhet eller tillgänglighet som våra. Läs de länkade webbplatsernas villkor.Länkar till webbplatser från tredje part tillhandahålls endast för din bekvämlighet och i informationssyfte. FXCM bär inget ansvar för noggrannhet, innehåll eller andra frågor som rör den externa webbplatsen eller för efterföljande länkar, och tar inget som helst ansvar för någon förlust eller skada som uppstår vid användning av detta eller annat innehåll. Sådana webbplatser står inte under vår kontroll och följer kanske inte samma standarder för sekretess, säkerhet eller tillgänglighet som våra. Läs de länkade webbplatsernas villkor.