Varför öppnades/stängdes min handel, men jag ser inte att min prisnivå uppnåddes?

Med alla finansiella produkter finns det ett pris att köpa och ett pris att sälja. När du verifierar om en handel borde ha utlösts är det viktigt att se till att du tittar på rätt sida av marknaden.

Marketscope-diagrammen visar som standard "Bid", vilket är försäljningspriset. För att se köppriset kan du klicka på ikonen "Ask" i diagramverktygsfältet. Observera att om du stänger en säljposition eller öppnar en köpposition måste du referera till "Ask"-priset.

Överst på din handelsplattform kan du också klicka på knappen Rapport för att se ditt kombinerade kontoutdrag. På kontoutdraget anger kolumnen "Condition" den ordertyp som stängde affären. Kolumnen "Created By" anger var ordern har sitt ursprung. Om handeln till exempel skapades via en marknadsorder från dina inloggningsuppgifter kommer du att se "Mkt" i kolumnen "Condition" och ditt kontonummer kommer att anges i kolumnen "Created By". Om handeln stängdes via Margin Call kommer du att se "MC" i kolumnen "Condition" och FXCM-serverns namn kommer att anges i kolumnen "Created By".

För MetaTrader 4:

MetaTrader 4-diagrammen visar som standard endast "Bid"-diagrammet, vilket är försäljningspriset. Om du verifierar om en Sell-handel borde ha stängts eller om en Buy-handel borde ha öppnats, kan du lägga till några pips (spridningen) till den högsta punkten på ljuset där du tror att handeln borde ha utlösts. Detta kan hjälpa dig att grovt avgöra om din prisnivå nåddes.

Om du vill se ytterligare verifiera om din handel borde ha utlösts är det bäst att logga in på Trading Station. Du kan göra det med dina MetaTrader 4-kontouppgifter (inloggning och lösenord)

1. Klicka här för att ladda ner Trading Station. När du har laddat ner och installerat plattformen loggar du in med ditt MetaTrader 4-inloggningsnummer och lösenord. Se till att ställa in anslutningen på "Real". Alternativt kan du också använda Trading Station Web

2. När du har loggat in går du till "Charts" och väljer "Create Charts". Bekräfta symbolen för det diagram du vill visa och välj perioden "M1". Tryck sedan på "OK".

3. Om du inte ser den symbol du behöver lämnar du "Create chart window". Klicka på "Symboler" och kontrollera den symbol du vill se. Upprepa sedan steg 2

4. När du ser ditt diagram klickar du på "Ask" högst upp i diagrammet. *Observera att Trading Stations diagram som standard är inställda på New York close time frame. Med diagrammet "Ask" kan du avgöra om din handel borde ha utlösts.