Vilken server använder jag på MetaTrader 4?

Om du är osäker på vilken server ditt konto är inställt för, bekräfta den specifika servern från det e-postmeddelande vi skickade till dig med dina första inloggningsuppgifter.

Till exempel,

Om du får "Ingen anslutning" eller om diagrammen säger "Väntar på uppdatering", försök att logga in med din specifika alternativa server

Leta upp den server du normalt använder i tabellen nedan och skriv manuellt in "Alt. Server Address" i Server select på skärmen Log in

METATRADER 4 LIVE-SERVRAR

Kontonamn Servernamn Serveradress
Amerikanska dollar FXCM-USDReal01 mt4r01.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal02 mt4r06.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal03 mt4r09.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal04 mt4r10.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal05 mt4r11.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal07 mt4r13.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal08 mt4r14.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDReal09 mt4r17.fxcorporate.com:443
Euros FXCM-EURReal01 mt4r02.fxcorporate.com:443
Japanska yen FXCM-JPYReal02 mt4r07.fxcorporate.com:443
Brittiska pund FXCM-GBPReal01 mt4r04.fxcorporate.com:443
Australiska dollar FXCM-AUDReal01 mt4r05.fxcorporate.com:443
Kanadensiska dollar FXCM-CADReal01 mt4r08.fxcorporate.com:443

METATRADER 4 DEMOSERVRAR

Kontonamn Servernamn Serveradress
Amerikanska dollar FXCM-USDDemo01 mt4d01.fxcorporate.com:443
Amerikanska dollar FXCM-USDDemo02 mt4d06.fxcorporate.com:443
Euros FXCM-EURDemo01 mt4d02.fxcorporate.com:443
Brittiska pund FXCM-GBPDemo01 mt4d04.fxcorporate.com:443
Australiska dollar FXCM-AUDDemo01 mt4d05.fxcorporate.com:443