Hur laddar jag ner och installerar MetaTrader 4?

Klicka här för att ladda ner MetaTrader 4 till din dator.

Beroende på din webbläsare kan nedladdningen visas på en specifik plats.

Om du använder Internet Explorer:

1. När nedladdningen är klar kommer ett fönster att visas och frågar dig om du vill köra eller spara filen.

2. Klicka på "RUN" och följ anvisningarna på skärmen.

Om du använder Google Chrome:

1. Leta upp nedladdningen i det nedre vänstra hörnet av sidan.

2. Högerklicka/dubbelklicka på "FXCM-MT4Install.exe" för att öppna installationsguiden.

3. Följ instruktionerna för att slutföra installationen.

Om du använder Mozilla Firefox:

1. Öppna nedladdningen genom att klicka på den gröna nedåtriktade pilen i det övre högra hörnet.

2. Högerklicka/dubbelklicka på "FXCM-MT4Install.exe" för att öppna installationsguiden.

3. Följ instruktionerna för att slutföra installationen.

*Observera: Du kan behöva välja "Visa alla nedladdningar"