Hur får jag mobila prisvarningar med MT4?

Som näringsidkare kanske du inte alltid kan vara vid din handelsplattform. För att hålla dig uppdaterad om marknadens agerande kan du aktivera telefonvarningar i MT4 så att du får meddelande via din mobila plattform om när vissa marknadskriterier uppfylls.

1. För att aktivera detta i din plattform loggar du in och går till menyn Verktyg och väljer Alternativ.

Därefter måste du välja fliken Notifications och ange ditt Metaquotes ID. Metaquotes ID hittar du i din mobilhandelsapp under Inställningar > Meddelanden.

Du måste ange detta ID i det relevanta fältet och aktivera Push Notifications:

När du har testat telefonvarningen kan du skapa nya varningar via fliken Varningar i Terminal. För att skapa en ny varning måste du högerklicka och välja "Create" (skapa) och sedan välja Notification (meddelande) som lämplig åtgärd: