MyFXCM

U kunt een rekeningoverzicht/verslag op 2 manieren verkrijgen: Log in op www.myfxcm.com met de login voor de rekening waarop u het rapport wilt uitvoeren. Ga in het menu naar Mijn Info->Rapporten. Vul elk veld naar wens in en klik vervolgens…

Inloggen op [www.myfxcm.com][1] Klik in het menu op Mijn Info->Profiel Scroll naar beneden naar de "Contact Informatie" sectie. Klik op de knop Bijwerken. Voer de updates in de verschillende velden uit zoals nodig/aangegeven. De velden met een rode asterisk *…

U kunt uw e-mailadres wijzigen binnen MyFXCM.com of u kunt een e-mail sturen naar admin@fxcm.com het e-mailadres dat vermeld staat op uw aanvraag met vermelding van het nieuwe e-mailadres dat u wenst te gebruiken.

Hedging kan worden ingeschakeld door in te loggen op www.myfxcm.com en "Hedging Functionaliteit" te selecteren in het dropdown menu "Rekeninginstellingen".