Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens toevoegen of wijzigen die bij mijn rekening bij FXCM staan?

1. Log in op www.myfxcm.com

2. Klik in het menu op Mijn Info->Profiel

3. Scroll naar beneden naar de informatie die je wilt updaten. (Naam...Veiligheidsvraag...Bankgegevens...Financiële status...etc.) en klik op de juiste Update knop naast de categorie.

4. Voer de updates in de verschillende velden uit zoals nodig/aangegeven. De velden met een rode asterisk * moeten worden ingevuld.

5. Klik op de blauwe knop Submit.

6. Als de wijzigingen succesvol zijn ingediend, ziet u "Profile Your Request Has Been Received. Dank u voor het gebruik van het 'MyFXCM' portaal. Uw aanvraag is voltooid." U kunt op deze pagina naar beneden scrollen om te controleren hoe uw gegevens er nu uitzien.