Hoe kan ik mijn adres in het bestand van FXCM bijwerken?

1. Inloggen op [www.myfxcm.com][1]

2. Klik in het menu op Mijn Info->Profiel

3. Scroll naar beneden naar de "Contact Informatie" sectie. Klik op de knop Bijwerken.

4. Voer de updates in de verschillende velden uit zoals nodig/aangegeven. De velden met een rode asterisk * moeten worden ingevuld.

5. Klik op de blauwe knop Submit.

6. Als de wijzigingen succesvol zijn ingediend, ziet u "Profile Your Request Has Been Received. Dank u voor het gebruik van het 'MyFXCM' portaal. U kunt op deze pagina naar beneden scrollen om te controleren hoe uw contactgegevens er nu uitzien.