Hoe kan ik mijn bankgegevens toevoegen of bijwerken in mijn bestand bij FXCM?

1. Ga naar www.MyFXCM.com en log in met uw live rekeningnummer. (Als u meer dan 1 live rekening heeft, dient u deze procedure via elke login/rekeningnummer uit te voeren)

2. Via het menu, selecteer "Mijn Info", dan "Profiel", scroll dan naar de "Bankgegevens" sectie. Klik op de knop "Updaten" rechts van de rubriek "Bankgegevens".

3. Nu komt u bij de rubriek "Mijn bankgegevens wijzigen". Lees de beschrijving en voeg de gegevens hier toe/bij zoals aangegeven.

4. Klik op de blauwe Submit-knop. Als uw wijzigingen succesvol waren, ziet u "Profiel Uw verzoek is ontvangen."