Hoe kan ik mijn rekeningoverzicht/verslag krijgen?

U kunt een rekeningoverzicht/verslag op 2 manieren verkrijgen:

1. Log in op www.myfxcm.com met de login voor de rekening waarop u het rapport wilt uitvoeren. Ga in het menu naar Mijn Info->Rapporten. Vul elk veld naar wens in en klik vervolgens op de blauwe knop Ontvang rapport.

2. Log in op het Trading Station platform (Desktop, Web, of Mobiel). *Zelfs klanten met MT4-rekeningen kunnen inloggen op het Trading Station met hun rekeningnummer en wachtwoord! Klik op de knop "Rapport", voer de parameters naar wens in en klik op Rapport uitvoeren. (Als u een TS Mobile app gebruikt, klikt u op het hamburger menu linksboven en vervolgens op Rapporten. Stel de parameters naar wens in en tik vervolgens op Rapport uitvoeren)