Wat is mijn login en wachtwoord?

Als u de login of het wachtwoord voor uw Live-account bent vergeten, ga dan naar MyFXCM. Selecteer "Login / Wachtwoord vergeten" en volg de aanwijzingen om uzelf een nieuw wachtwoord toe te mailen. Zodra u het wachtwoord reset formulier heeft ingevuld, zal een e-mail worden verzonden naar het e-mailadres dat u in uw bestand heeft staan met een beveiligde link pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Als u uw wachtwoord niet online kunt resetten, raden wij u aan te chatten met een live vertegenwoordiger die uw wachtwoord voor u kan resetten. Er wordt een nieuw tijdelijk wachtwoord naar het e-mailadres in ons bestand gestuurd. U kunt uw tijdelijke wachtwoord bijwerken tot een uniek wachtwoord nadat u zich hebt aangemeld.

Als u uw login of wachtwoord voor uw demorekening bent vergeten, kunt u de e-mail raadplegen die wij u in eerste instantie hebben gestuurd toen u de demo aanmaakte. Als u die e-mail niet kunt vinden, registreert u zich dan voor een nieuwe demorekening. Over het algemeen bewaart FXCM geen informatie over demorekeningen in een bestand.

Klik hier om een nieuwe Trading Station Demo aan te maken

Klik hier om een nieuwe MetaTrader 4 Demo aan te maken