Waarom is mijn transactie geopend/gesloten, ik zie niet dat mijn prijsniveau is bereikt?

Bij elk financieel product is er een prijs om te Kopen en een prijs om te Verkopen. Wanneer u controleert of een transactie tot stand had moeten komen, is het belangrijk dat u naar de juiste kant van de markt kijkt.

Marketscope grafieken tonen standaard de biedprijs, dat is de verkoopprijs. Om de aankoopprijs te zien, kunt u op het pictogram "Ask" in de grafiekwerkbalk klikken. Let op: als u een verkooppositie sluit of een aankooppositie opent, moet u de "laatprijs" gebruiken.

Bovenaan uw handelsplatform kunt u ook op de knop Rapport klikken om uw Gecombineerde Rekeningoverzicht te bekijken. In het overzicht geeft de kolom "Voorwaarde" het ordertype aan waarmee de transactie is gesloten. De kolom "Aangemaakt door" geeft aan waar de order is ontstaan. Bijvoorbeeld, indien de transactie is aangemaakt via een marktorder vanuit uw inloggegevens, ziet u "Mkt" in de kolom "Voorwaarde" en wordt uw rekeningnummer vermeld in de kolom "Aangemaakt door". Als de transactie is gesloten via Margin Call ziet u "MC" in de kolom "Voorwaarde" en de naam van de FXCM server staat in de kolom "Aangemaakt door".

Voor MetaTrader 4:

MetaTrader 4 grafieken tonen standaard alleen de "Bid" grafiek, dat is de verkoopprijs. Als u controleert of een verkooptransactie had moeten worden gesloten of een aankooptransactie had moeten worden geopend, kunt u een paar pips (de spread) toevoegen aan het hoogste punt van de kaars waar u denkt dat de transactie had moeten worden getriggerd. Dit kan u helpen om ruwweg te bepalen of uw prijsniveau werd bereikt.

Indien u verder wilt nagaan of uw trade getriggerd had moeten worden, kunt u het beste inloggen op Trading Station . U kunt dit doen met uw MetaTrader 4 account gegevens (Login & Wachtwoord)

1. Klik hier om Trading Station te downloaden. Zodra u het platform heeft gedownload en geïnstalleerd, logt u in met uw MetaTrader 4 Login nummer en Wachtwoord. Zorg ervoor dat u de verbinding instelt op "Real". Als alternatief kunt u ook Trading Station Web gebruiken

2. Zodra u bent ingelogd, gaat u naar "Grafieken" en selecteert u "Grafieken maken". Bevestig het symbool van de grafiek die u wilt bekijken en selecteer de periode "M1". Druk dan op "OK".

3. Indien u het symbool dat u nodig hebt niet ziet, verlaat dan het venster "Creëer grafiek". Klik op "Symbolen" en vink het symbool aan dat U wilt zien. Herhaal dan stap 2

4. Wanneer u uw grafiek ziet, klikt u op "Vraag" bovenaan de grafiek. *Let op, Trading Station grafieken zijn standaard ingesteld op New York close time frame. Met de "Ask" grafiek kunt u bepalen of uw transactie had moeten worden getriggerd.