Hoe kan ik MetaTrader 4 downloaden en installeren?

Klik hier om MetaTrader 4 te downloaden naar uw computer.

Afhankelijk van uw browser kan de download op een specifieke locatie worden weergegeven.

Als u Internet Explorer gebruikt:

1. Zodra het downloaden is voltooid, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt uitvoeren of opslaan.

2. Klik op "RUN" en volg de aanwijzingen op het scherm.

Als u Google Chrome gebruikt:

1. Zoek de download in de linkerbenedenhoek van de pagina.

2. Klik met de rechtermuisknop/dubbelklik op "FXCM-MT4Install.exe" om de installatiewizard te openen.

3. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

Als u Mozilla Firefox gebruikt:

1. Open de download door te klikken op de groene - naar beneden gerichte pijl in de rechterbovenhoek.

2. Klik met de rechtermuisknop/dubbelklik op "FXCM-MT4Install.exe" om de installatiewizard te openen.

3. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

*Let op: Het kan zijn dat u "Toon alle downloads" moet selecteren