Hur stoppar jag en strategi?

För att stoppa din strategi omedelbart:

1. Navigera till menyn till vänster på sidan och klicka på Mina strategier.

2. Klicka sedan på ikonen för strategimenyn.

3. Välj knappen Stopp. När du har gjort det kommer vår bekräftelsesida att ge dig en sista chans att låta din strategi fortsätta att fungera.

Om du stoppar din strategi förhindrar du framtida inmatningar och uttag. Detta innebär att om du har några öppna positioner och/eller pågående order relaterade till den strategin kommer de att stängas eller annulleras direkt.

Om du vill stoppa din strategi och behålla relaterade positioner öppna kan du fortsätta att övervaka dessa positioner via Trading Station genom att ändra dina inställningar. För att göra detta expanderar du menyn Preferenser efter att du har klickat på "Stopp" på din strategi och väljer det andra alternativet på listan.

Observera att alla skärmdumpar och exempel endast visas i syfte att ge en teknisk demonstration och inte på något sätt ska tolkas som att de rekommenderar någon typ av handelsstrategi och de utgör inte någon form av investeringsrådgivning. Sök råd från en separat finansiell rådgivare.